Annulatie Triatlon Duatlon Kortrijk 2020

Beste, 

In het kader van de maatregelen die genomen zijn om verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen en door de onzekerheid over wat er ons in de komende weken nog te wachten staat, hebben we besloten om de Triatlon Duatlon Kortrijk van 14 juni 2020 te annuleren.  Heel erg jammer maar voor ons is dit de enige juiste beslissing. De gezondheid van de deelnemers, toeschouwers en medewerkers is nu onze prioriteit. Door nu al te beslissen willen we ook de onzekerheid voor iedereen wegnemen.

Aangezien de genomen maatregelen en de evenementenkalender van de stad Kortrijk het verplaatsen van onze organisatie naar een latere datum niet toelaten, wordt de Triatlon Duatlon Kortrijk meteen uitgesteld tot zondag 13 juni 2021.

Het inschrijvingsgeld en eventuele daglicentie (excl. administratieve kost) zullen teruggestort worden. De terugbetaling zal gecoördineerd worden door Triatlon Vlaanderen en gebeurt automatisch op basis van het rekeningnummer van waaruit de betaling werd uitgevoerd. Dit zal zo snel mogelijk gebeuren maar aangezien nog organisaties geannuleerd worden, kan dit wel eventjes duren. Mocht je hieromtrent toch vragen hebben, kan je contact opnemen via  info@triatlon.vlaanderen.

We bedanken iedereen voor het vertrouwen in onze organisatie en hopen dat jullie begin volgend jaar weer massaal zullen klaarzitten om in te schrijven. 

Bij deze willen we ook onze trouwe sponsors bedanken, die ons in deze moeilijk beslissing blijven steunen en hun engagement naar volgend jaar reeds hebben toegezegd : CaaapAGO HR & JobsStad KortrijkAqua ProtectGevimarGarage NovabilSport LauwersVerzekeringskantoor Henk DemeyerIsolavaPoorten Torck en Brouwerij De Brabandere.

Hou jullie gezond en tot later !