Caaap Triatlon en FinFinity Trio Triatlon volzet

Het is dit jaar nog sneller gegaan dan anders. In minder dan 2 weken na het openen van de inschrijvingen, was de Caaap Triatlon Kortrijk volledig volzet. Ook de wachtlijst is ondertussen afgesloten.

De licentiehouders hebben optimaal gebruikt gemaakt van hun voordeel van de prioritaire inschrijvingsperiode waardoor de triatlon sneller dan ooit uitverkocht is. Ook de inwoners van Kortrijk hebben zich niet onbetuigd gelaten.

Dat betekent dat, waar vorige jaren op 1 februari nog enkele tientallen plaatsen vrij waren, atleten zonder licentie dit jaar jammer genoeg niet meer kunnen inschrijven voor de Caaap Triatlon Kortrijk.

Ook voor de FinFinity trio- & bedrijventriatlon zijn de plaatsen heel snel de deur uitgegaan. De wedstrijd is ondertussen ook volledig volzet met nog enkele plaatsjes beschikbaar op de wachtlijst.

Voor de Caaap Duatlon Kortrijk kan er wel nog ingeschreven worden. Ook hier willen we de atleten aanraden om de inschrijving niet uit te stellen want ook de duatlon was vorig jaar volledig volzet. Vanaf 1 februari kunnen ook atleten zonder licentie inschrijven.